Xa algo entrado o outono, e aproveitando as nosas investigacións sobre os alimentos desta estación, tivemos a sorte de contar con Martina, a nai de Breixo de 2º, para aprendernos e saborear unha tradición moi do Morrazo; como se fan as chulas de cabaza:
sábado, 1 de noviembre de 2014
Chulas rechulas
No primeiro ciclo andamos investigando cales son os alimentos de cada estación do ano:
Xa algo entrado o outono, e aproveitando as nosas investigacións sobre os alimentos desta estación, tivemos a sorte de contar con Martina, a nai de Breixo de 2º, para aprendernos e saborear unha tradición moi do Morrazo; como se fan as chulas de cabaza:
Xa algo entrado o outono, e aproveitando as nosas investigacións sobre os alimentos desta estación, tivemos a sorte de contar con Martina, a nai de Breixo de 2º, para aprendernos e saborear unha tradición moi do Morrazo; como se fan as chulas de cabaza:
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario